متن پیام رئیس ستاد دکتر پزشکیان در اوز

به نام خداوند مهربانی ها

این پیروزی بر ملت شریف ایران و شهرستان اوز مبارک باد

مشارکت فعالانه و رای قاطع مردم بزرگوار شهرستان اوز با ۴/۸۳ درصد رای به دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور آینده ایران، نوید بخش امید به آینده و لزوم تغییرات اساسی در جهت پیشرفت و اعتلای کل ایران خصوصا مناطق کمتر توسعه یافته از جمله شهرستان اوز می باشد.

ضمن تشکر از همراهی و مشارکت شما مردم غیرتمند و متدین شهرستان اوز در تعیین سرنوشت خود، بدین وسیله از تلاشهای همه اعضای محترم ستاد دکتر پزشکیان و سایر همراهان تشکر و قدردانی می نماییم.

بر خود لازم می بینیم از همه مردم بزرگوار شهرستان اوز و نیز از همراهی و همدلی مسئولین محترم شهرستان اعم از امام جمعه محترم و روحانیت معزز و دلسوز شهرستان، فرماندار محترم و کارکنان فرمانداری، بخشداری مرکزی و بیدشهر، شوراها، شهرداری ها، دهیاری ها، معتمدین و فعالین اجتماعی شهرستان، نیروی انتظامی، بسیج و سپاه، شورای تامین شهرستان، اعضای هیئت اجرایی و نظارت و نمایندگان شورای نگهبان و خصوصا جوانان و بانوان شهرستان اوز که در برگزاری انتخابات شورانگیز ریاست جمهوری، مشارکت فعالانه داشتند تشکر ویژه نمائیم.

ان شاالله با یاری خداوند متعال و در کنار هم و با وحدت و انسجام درونی، در جهت پیشرفت ایران سرافراز، خصوصا شهرستان عزیزمان اوز تلاش مضاعف می نماییم.

با تشکر شریف بازرگانی – ستاد دکتر پزشکیان شهرستان اوز


2 دیدگاه

  1. قابل توجه اقای بازرگانی وستاد پزشکیان دراوز

    اقای بازرگانی بعداز پیام تشکر. ستاد دکتر پزشکیان مردم منتظرند که جلساتی گذاشته شود. وبا همدلی مردم. لیستی از مطالبات ودرخواست های مردم. تهیه شود. وانرا برای. پیگیری در استان فارس مورد توجه. قرار داده شود. تا مردم. اوز. کماکان. دنبال کارهای کوچکی. مانند. پلیس ۱۰+ ونمایندگی. ثبت. اسناد. سرگردان. نباشند. متاسفانه. در دولت فعلی مسولان. دراوز نتوانستند. تا کنون. این. مطالبات. بحق. اما. کوچک. مردم. اوز. را اجابت. کنند.

  2. قابل توجه. مهندس. شریف. بازرگانی

    از اقای بازرگانی بخاطر تشکر از مردم ممنون هستیم. اما مساله اصلی مردم. مطالبات ودرخواست های اهالی اوز. از ستاد دکتر پزشکیان است که باید بصورت. جدی مطرح. ودنبال. شود. شهرستان. اوز. دارای. کمبودهای. اساسی. در زمینه زیرساختی. راه وجاده واب. وکمبود ومشکلات در زمینه نبود ادارات مورد نیاز مردم. و…….می باشد که. الان باید. توسط. شما. دست. اندر کاران وفعالان شهر انرا برای مدیریت. جدید. استان فارس مطرح. نمایید تا به سرانجام. برسد درغیر. اینصورت باعث. دلسردی. وناامیدی. مردم. خداهد. شد. با تشکر جمعی. از هواداران. ریس جمهور. جدید. در اوز

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد