*احمد خضری: ۱۵ سال سابقه خدمت داشته و با تجربه و تحصیلاتی که دارم سعی می کنم بازوی خوبی برای فرماندار فعال و علاقه مند و راهنمای خوبی برای بخشداران و دهیاران شهرستان زیبای فرهنگی اوز باشم. این بخشی از سخنان، معاون فرمانداری شهرستان اوز بود که در جلسه ۲ ساعته روز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ برای گردانندگان پسین اوز گفته شد.
دکتر قاسم زاده مرد سیاست و عمران مجموعه استانداری فارس است که با هدف همکاری و فعالیت برای ارتقاء و توسعه شهرستان به جنوب فارس آمده است. وی تفاوت طبیعت مرودشت و شهرستان اوز را حالتی ویژه توصیف کرد و گفت: از این تفاوت هم باید بهره گرفت.
وی نخستین پست خویش را دهیار روستای فیروزی شهرستان مرودشت با ۴ هزار نفر جمعیت دانست و گفت: مدت ده سال در سمت دهیار انجام وظیفه نموده که ۶ بار در استان و تهران به عنوان دهیار برتر تشویق شدم و ۴۲۵ ساختمان نوسازی را با بودجه کم ولی همت و مدیریت برای زادگاهم ساختم.
دکتر قاسم زاده خود را روستایی و از خانواده دامدار و کشاورز می داند که پست دهیاری وی را وارد دنیای سیاست کرد. بخشداری، معاون سیاسی و امنیتی، رئیس ستاد بحران، فعالیت در انتخابات از جمله فعالیت های سیاسی وی محسوب می شود.
دکتر قاسم زاده گفت: شهرستان اوز باید ۲ دهه قبل از سال ۱۳۹۸ ارتقاء می یافت ولی بهرحال اکنون نیز لازم است توسعه یابد.
وی توسعه هر شهرستان را مدیون توسعه نیروی انسانی دانست و گفت: باید جوانان شهرستان برای پیشبرد امور این شهرستان آماده شوند که دیگر نیازی به حضور من و امثال من در این شهرستان نباشد و جوانان شهرستان بتوانند گرداننده باشند.
اهم برنامه های معاون فرمانداری برای توسعه شهرستان اوز
۱-همکاری با شخص فرماندار و بخشداران و کارکنان زحمتکش فرمانداری و مسئولان ادارات.
۲-همکاری در ارتقاء درجه فرمانداری.
۳-حل و فصل مشکلات فیزیکی فرمانداری مانند ساختمان، خودرو و تجهیزات.
۴-ارتقاء سطح علمی و فرهنگی دانشگاهها.
۵-عمران و آبادی روستاها.
۶-بهسازی شهرستان.
۷-بهبود زندگی در روستاها.
۸-پیگیری در راتقاء ادارات.
۹-انجام کارهای ماندگار.
۱۰-جلب اعتماد مردم شهرستان برای کار و خدمتگزاری.
دکتر قاسم زاده در پایان اظهار داشت: در حال حاضر به لطف دولت وفاق ملی، شهرستان اوز دارای یک فرماندار بومی، بانو و اهل سنت است. این سه ویژگی را باید ارج نهاد و ضمن سپاسگزاری از استاندار، معاون سیاسی و امنیتی و مدیرکل حوزه استانداری، وظیفه من و همکاران و مردم این است که باید بر این اقدام واکنش مثبت نشان داد و همه با هم با همکاری همدیگر باعث توسعه و پیشرفت شهرستان شده و انتصاب بانوی فرهنگی و بومی را ارج گذاریم.
در این نشست احمد خضری مدیرمسئول پسین اوز، حمیرا نامدار و مریم سمیعی از پسین اوز از ساعت ۹ صبح تا ۱۱ صبح در گفت و گو با دکتر قاسم زاده شرکت داشتند.
*مدیر مسئول پسین اوز
با ارزو موفقیت دکتر قاسم زاده درسمت معاونت فرمانداری. اینشالله که بتوانند از تجربیات خودشان منشا تحول. وتحرکی در فرمانداری. وکل شهرستان. بشوند. ونام نیکی از خود. بیادگار گذارند درضمن انتظارمیودبرای. تاسیس ادارات مهم در غوز. اقدام وکوشش نمایند. با تشکر کارمند بومی. بانک ملی
برنامه ها واهدافشان. عالی است مردم امیدوارند که اقای معاون برای برای ارتقا فرمانداری. وگرفتن. تجهیزات وخودرو ان. اقدام. نمایند درضمن فردی متخصص. وکار ازموده به نظر میرسند. اینشالله که درعمل هم بتوانند خدمات خوبی انجام دهند
این گفتگوها خیلی خوب است آدم از بین صحبت ها بسیاری از برنامه ها را می فهمد با فرماندار هم صحبت کنید مثل این صحبت تا بدونیم برنامه قچفرماندار برای اوز چیست ؟
با تشکر از اقای خضری بابت این مصاحبه با معاون فرمانداری معمولا مسولان قول ووعده زیاد میدهند. اما مردم اوز. امیدوارند که جناب قاسم زاده درامورات مختلف شهرستان موثر باشند ودر زیر ساختهای. اداری شهرستان نوپای اوز و پیگیری. استقرار. ادارات کلیدی وخدمت رسان مانند اداره کار ورفاه اجتماعی. واداره اموزش فنی. وحرفه ای در اوز همت نمایند. کارفرمای شهرک صنعتی دراوز
با سلام کار بسیار ارزشمندی کردید که با دکتر قاسم زاده گفتگو کردید امیدوارم به وعده خودش عمل کند البته ایشان کار بلد هست
تشکر وسپاس از استاندار مردمی استان فارس جناب دکتر امیری برای حسن انتخاب معاون فرماندار اوز. دکتر قاسم زاده. امیداست شاهد رونق و توسعه شهرستان اوز و روستاها وبخش های تابعه باشیم. خش اندش دکتر قاسم زاده .