هشدار کم آبی از سد سلمان فارسی

*احمد خضری: وضعیت بارش ها در چند سال اخیر، ایجاد کننده دشواری های فراوان از جمله خشکسالی در استان فارس به ویژه جنوب استان شده است.
منبع اصلی تامین آب درجنوب فارس سد سلمان فارسی است و منبع اصلی تامین آب سد سلمان، رودخانه قره آغاج (مند)به شمار می آید.


کمبود نزولات آسمانی، برداشت بی رویه از رودخانه ، باعث شده تا آب رودخانه قره آغاج کم و کمتر شود.
با نگاهی گذرا به ظرفیت سد سلمان فارسی متوجه می شویم که ظرفیت مفید سد سلمان بیش از ۹۷۰ میلیون متر مکعب است که در حال حاضر کمتر از ۳۶۲میلیون متر مکعب آب در آن موجود است.
خشکسالی های مداوم و کمبود آب رودخانه موجب کاهش ذخیره آب در سد سلمان فارسی شده است. این حالت زنگ خطری برای شهرستان های قیر و کارزین، خنج، اوز، گراش و لارستان را بوجود آورده است.
بنابر این با صرفه جوئی در مصرف آب توسط مردم و مدیریت بهره وری وبرنامه ریزی توسط مسئولان می توان بقیه تابستان را به خوبی سپری کرد تا به بارش پائیزی امیدوار باشیم.
* مدیر مسئول پسین اوز


2 دیدگاه

  1. سپاس مطلب خوبی بود

  2. از فرماندار وآقای راستگو در خواست داریم برای انتقال آب از خلیج فارس پیگیری کنند

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد