مدیر جدید آموزش و پرورش شهرستان اوز دوشنبه معرفی می شود

عیسی میری مدیر جدید آموزش و پرورش شهرستان اوز دوشنبه ۱۶ تیرماه طی آئین ویژه ای معرفی می شود.


به گزارش پسین اوز ، پس از کش و قوس های فراوان ، بالاخره دکتر محسن کلاری مدیر کل آموزش و پرورش استان فارس ، عیسی میری را طی حکم کتبی شماره۱۰/۹۰۳۷/۱۴۰۴مورخه ۱۴۰۴/۰۴/۱۰ به عنوان مدیر آموزش و پرورش شهرستان اوز منصوب کرد.
فرماندار شهرستان اوز گفت : روز دوشنبه ۱۶ تیر ماه آئین تودیع و معارفه مدیران سابق و جدید برگزار می شود . دکتر فروغ هاشمی گفت : آموزش و پرورش سازمانی مهم واثر گذار است ، وامید است که مدیر جدید بتواند با تعامل با مسئولان ، مردم و نیکوکاران در راه توسعه آموزش و پرورش اوز گام بر دارد .
دکتر هاشمی در پایان گفت : ضمن تشکر از زحمات علی اصغر رضائی مدیر سابق ، آئین تودیع و.معارفه با حضور یزدان دشتیان معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش فارس انجام می شود .
گفتنی است که عیسی میری متولد ۱۳۶۵ در شهراوز است و اصالتا اهل روستای باغان شهرستان خنج است .
میری دارا ۱۹ سال سابقه خدمت رسمی بوده و مدتی به عنوان مسئول ارزیابی عملکرد وپاسخگوئی شکایات آموزش و پرورش اوز انجام وظیفه می کرده است . وی قبل از انتصاب دبیر ریاضی مدارس متوسطه فیشور بوده است .
عیسی میری دارای مدرک تحصیلی کارشناسی رشته ریاضی از دانشگاه آزاد اسلامی فیروز آباد است وی متاهل و دارای یک فرزند پسر است که به زودی صاحب دومین فرزند خواهدشد.
پسین اوز ــضمن تشکر از زحمات علی اصغر رضائی و تبریک به عیسی میری برای وی آرزوی موفقیت دارد.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد