احیای یک میراث علمی (ترغیب العباد)پس از ۷۸ سال دوباره منتشر شد

کتاب «ترغیب العباد فی طریق الرشاد» اثر علامه حاج شیخ احمد فقیهی اوزی با تحقیق و تخریج احادیث توسط شیخ عبدالخالق صدیقی، در شهر اوز رونمائی و منتشر شد.

به گزارش پسین اوز، این کتاب در قطع رقعی، با جلد سلفون، در ۱۹۱ صفحه و با تصحیح و ویرایش فنی مجید احمدی، از سوی انتشارات ایلاف شیراز و با بهای ۲۰۰ هزار تومان رونمایی گردید.

آیین رونمایی هم‌زمان با آغاز سی‌وسومین هفته کتاب و کتاب‌خوانی و با حضور محسن جوادی معاون وزیر، ابراهیم حیدری مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، علاالدین بروجردی نماینده شهرستان‌های لارستان، گراش، اوز، خنج و جویم در مجلس شورای اسلامی، محمدحسین فیروزی مدیرکل کتابخانه‌های فارس، فروغ هاشمی فرماندار اوز و جمعی از مسئولان، نویسندگان و فرهیختگان برگزار شد.

تألیف این کتاب ارزشمند در ۱۸ مرداد ۱۳۲۶ شمسی توسط علامه مرحوم حاج شیخ احمد فقیهی اوزی پایان یافته و نخستین‌بار در ۱۹ تیر ۱۳۳۵ در مطبع قادری بمبئی هند به چاپ رسیده است. نسخه‌های قدیمی آن اکنون در کتابخانه‌های آستان حضرت معصومه (س) و مجلس شورای اسلامی نگهداری می‌شود.

موضوع کتاب درباره اصول، ارکان و اعتقادات دین مبین اسلام از منظر اهل سنت است. شیخ عبدالخالق صدیقی – روحانی برجسته و امام جمعه سابق اهل سنت شیراز – که از شاگردان مؤلف بوده، کتاب را بازبینی، تحقیق و تخریج احادیث آن را انجام داده است.

هزینه چاپ این اثر توسط نیکوکار معروف، شیخ عبدالقادر فقیهی تأمین و پرداخت شده است.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد