نشست استاندار فارس با مجمع نمایندگان فارس در شیراز تشکیل و حاکمیت قانون مورد توجه و آن را یک احساس عمومی تلقی کردند.
به گزارش پسین اوز و به نقل از ایلنا، حسینعلی امیری استاندار جدید فارس عصر روز شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۳ در نشستی با اعضاء مجمع نمایندگان مجلس فارس گفت: ۱۸ نفر، مجمع نمایندگان استان فارس را تشکیل می دهند و اینجانب نفر ۱۹ هستم.
سخنان استاندار به شرح زیر خلاصه می شود:
۱- پذیرفتن مسئولیت استانداری فارس برای ادای دین و جبران محبت نسبت به مردم فارس است.
۲- با همراهی نمایندگان مجلس، برای رساندن استان فارس به جایگاه واقعی تلاش می شود.
۳- استاندار باید در ساختارهای قانونی دیده شود و لازم است کارها از مسیر قانونی انجام پذیرد.
۴- استان فارس را با گفتمان دکتر پزشکیان اداره می کنیم.
۵- در انتصابات فرمانداران، بخشداران و مدیران، توانمندی، پاکدستی، فساد ستیزی و انقلابی البته معتقد به گفتمان و برنامه های دکتر پزشکیان مدنظر است.
۶- سعی می شود استان فارس به یک کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل شود.
۷- حاکمیت قانون مورد توجه است و آن را یک احساس عمومی تلقی می کنیم.
۸- برای آشتی کسانی که با صندوق انتخابات قهر کردند برنامه ریزی باید کرد.
۹- همه باید به دنبال خدمت به مردم و توسعه استان فارس باشیم. که در این رابطه نقش نمایندگان مجلس بسیار مهم است.
۱۰- در مناسبات انسانی هیچ مرزی را نمی شناسیم و با تکیه بر عدل و انصاف برخورد خواهد شد. بدیهی است هیچ نگاه سیاسی و جناحی ندارم.
نمایندگان حاضر در نشست نیز دیدگاه ها، پیشنهادات و در خواست های خود را به استاندار جدید ارائه دادند.
رئیس مجمع نمایندگان فارس نیز طی سخنانی گفت: همه نمایندگان در کنار استاندار فارس هستند.
محمدمهدی فروردین همچنین مسائلی مانند: آب، راه، معیشت مردم، اقتصاد، اشتغال و بیکاری استان را مطرح کرد. وی خط انتقال آب از خلیج فارس، ساخت راه آهن شیراز، بوشهر، تکمیل بیمارستان ها و ده ها طرح صنعتی و ورزشی و زیربنائی مهمترین طرح های استان نام برد و گفت این طرح ها باید مورد توجه قرار گیرد.
همه نمایندگان. شهرها حاضرندبه جز. اقای. بروجردی نماینده. لار. اوز. گراش. وخنج و..