شهر اوز و ۱۲ روز جنگ مدرن

اوز پایتخت کتاب ایران، شهری که با علم، ادب و فرهنگ شهره شده است. در ۱۲ روز تنش های نظامی و رسانه ای ناشی از درگیری های ایران، اسرائیل و آمریکا همچنان به حیات خویش ادامه داد و می دهد.

در حالی که آتش بس اعلام شده باز هم زندگی مردم همچون گذشته که در روال عادی ادامه داشت، ادامه دارد. در اوج تنش ها، فرماندار، رئیس صمت و سایر مسئولان درباره تامین ارزاق عمومی از بازار بازدید و با دست اندرکاران گفتگو و در تامین ارزاق تاکید داشتند. اما گروهی با هجوم به مغازه ها به ویژه خرید برنج و روغن نوعی ناترازی کاذب را رقم زدند.

در این رهگذر مسئولان، بزرگان و به ویژه اصحاب رسانه سعی در به وجود آوردن آرامش، همدلی و وحدت نمودند. مردم درک کردند که اگر کمبودی به وجود آید دامن همه را خواهد گرفت. بنابراین اتحاد تنها راه مقابله با مشکلات بود. خلاصه اینکه نهمین پایتخت کتاب ایران نمونه ای از آرامش و متانت را در برابر هجوم شایعات به نمایش گذاشت.

حسن دهقان معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس به رسانه ها گفته بود: که «جنگ امروز، جنگ روایت هاست.» بنابراین وظیفه رسانه ها بسیار خطیر و باید با تولید محتوای جدید، امیدآفرینی کنند و رسانه های شهرستان اوز چنین کردند و مردم نیز با شعور فرهنگی خویش سعی کردند که اضطراب را کاهش داده و به آینه امیدوار باشند. قطع کوتاه مدت اینترنت مایه دلخوری بود ولی با پذیرش شرایط حاد جنگی مردم آن را پذیرا شدند و این وابستگی به اینترنت نشان از پیشرفت علم و تکنولوژی و آمیخته شدن آن با زندگی مردم است.

کلام آخر اینکه عشق به وطن، پایندگی ایران عزیز، حب وطن که در ایرانیان وجود دارد در این دوران به ویژه در شهرستان اوز بارزتر و انسجام و وحدت و همدلی نیز چاشنی آن شد. بیائید پیوسته انسجام و وحدت را حفظ کنیم.

 


2 دیدگاه

  1. سلام ، بله مردم اوز همراه با مردم ایران هشیار بودند

  2. بسیار عالی کاشکی اسمه نویسندش هم میزاشتین

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد