آغاز قدرتمند بانوان امید اوز در لیگ کشوری با دو پیروزی متوالی

یاسوج – تیم والیبال بانوان امید اوز در نخستین هفته رقابت‌های لیگ کشوری توانست با کسب دو برد ارزشمند، شروعی درخشان داشته باشد.
به گزارش پسین اوز وبه نقل از مدیر تیم امید بانوان اوز :

در دیدار روز جمعه ۲۱ آذر، بانوان اوز در یک مسابقه نزدیک و پرهیجان موفق شدند تیم آرتمیس کنگان از استان بوشهر را با نتیجه ۳ بر ۲ شکست دهند. همچنین روز شنبه ۲۲ آذر، این تیم با نمایش توانمند خود تیم محبوب بندرعباس از استان هرمزگان را با نتیجه ۳ بر ۱ از پیش رو برداشت.

فاطمه بذرافشان، مدیر تیم امید اوز، با اشاره به انگیزه و توانایی بالای بازیکنان گفت: «این نتایج حاصل غیرت و تلاش دختران جوان اوز است. امیدواریم در سومین دیدار برابر تیم پویش ایذه از استان خوزستان نیز با دعای خیر مردم و همت بازیکنان، پیروزی دیگری کسب کنیم.»

با این نتایج، تیم امید اوز جایگاه خود را به‌عنوان یکی از مدعیان لیگ تثبیت کرده و امید می‌رود در ادامه رقابت‌ها افتخارات بیشتری برای شهرستان اوز رقم بزند.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد