الحاقی مسجد میرزائی اوز با گنبد خضرا

اگر بلوار کمربندی بزرگ امیراد که میدان فجر در غرب شهر اوز به میدان ن والقلم در شرق متصل می سازد را طی کنی در اواسط بلوار در حوالی کوی مسکن مهر بعثت، مسجدی در کنار بلوار به نام مسجد میرزائی خودنمایی می کند که محل عبادت اهالی آن منطقه و حتی مسافران عبوری نیز می باشد. در پشت این مسجد قدیمی اخیرا مسجدی با مساحت بیشتر ساخته شده است که زیبا و دارای معماری نوین است. مسجد جدید میرزایی دارای ۱۸۰ مترمربع مساحت بوده که با ملحقات آن زیربنای مسجد به ۳۶۰ متر مربع می رسد.

محمود صمدانی رئیس شورای مسجد می گوید: شورای ما ۷ نفره است و سیاست کلی اداره مسجد را به عهده دارد.

وی می افزاید: امام جماعت مسجد «ملا حامد قلعه کاهی» اهل شهرستان تربت جام است.

علت ساخت مسجد را جویا شدم. در پاسخ گفت: مسجد قدیمی میرزائی از نظر ساخت و جانمایی قبله مشکل داشت و از طرفی ظرفیت مسجد پاسخگوی مشارکت زنان و مردان را نداشت. لذا جماعت مسجد تصمیم به ساخت مسجد جدید گرفتند.

صمدانی با اشاره به این که افزون بر ۴ میلیارد تومان هزینه ساخت مسجد بوده است گفت: این مسجد تنها مسجد بدون ستون در اوز است که با سبک معماری اسلامی و مدرن ساخته شده است و ساخت آن سه سال به طول انجامید.

رئیس شورای مسجد افزود: طرح و رسام نقشه، مهندس علیرضا خادمپور است. این مسجد زیبا و دیدنی است. چون مجهز به وسائل گرم و سرد است که توسط نیکوکاران اهداء شده و موکت کف آن از نوع عالی است، که توسط خیر اهداء شده است.

محمود صمدانی ضمن برشمردن مزایای مسجد اظهار داشت: درون ساختمان از سرامیک اعلا و بیرون نمای ساختمان از سنگ های تزئینی بسیار مرغوب استفاده شده است. در صحن مسجد ۴ کولر ایستاده وجود دارد که دمای تالار و صحن را بسیار خنک نگه می دارد.

وی ضمن قدردانی از همه خیران و نیکوکاران که در ساخت و تجهیز مسجد کمک و همکاری کرده اند گفت: در تمام ۵ وقت نمازهای یومیه دارای جماعت جوان بوده و یکی از پررونق ترین مساجد شهر اوز هستیم که تابع کمیته مساجد شهر اوز می باشیم.

وی در پایان اظهار داشت: مسجد قدیمی میرزائی نیز دارای ۱۸۰ مترمربع مساحت بوده که فعلا در اختیار بانوان است.

گفتنی است که در ظهر روز دوشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ برای تهیه گزارش در نماز جماعت شرکت کرده که تعداد نمازگزاران جوان ۲۰ نفر بودند. این مسجد نوساز و بدون ستون در ابتدای ماه مبارک رمضان گذشته به بهره برداری رسیده است.


6 دیدگاه

  1. کمبودها ومشکلات. بیمارستان. در اوز

    اوز به اندازه کافی. مسجد. دارد. اما جماعت نماز گذار کم هستند بنابراین. انتتطار میرود. که خیران ونیکوکاران. بیشتر. به امور. بیمارستان. وبهداست. ودرمان مردم. مسلمان. اوز. برسند. که دارای. کمبود. ومشکلات. هستیم. با تشکر. از همشهریان. اوزی. ساکن. در لرد مصلی

  2. تشکر از گزارش زیبای آقای خضری والله ما از اون خیابان مرتب رد شدیم ولی متوجه مسجد جدید نشدم ، از این خبر خوشحال شدم

  3. سلام. با تشکر از اقای احمد خضری. از اینکه زحمت کشیدن و این گزارش را تهیه کردند. بنده یکی از اعضای شورای مسجد میرزای هستم. این مسجد همانطور که در گزارش فرمودید به همت اعضای گروه و خیرین به صورت مشارکتی این مسجد ساخته شد و کوشش و سعی اعضای شورا این هست که با توجه به موقعت استراتژی این مسجد را از نظر مدیریتی بهترینها باشیم. و از دوستان و خیرین محترم در خواست همکاری. جهت نگهداری و پیشرفت مسجد داریم. ممنون از شما

  4. سلام علیکم.
    تشکر از خیرین و نیکوکاران عزیز و تمامی افرادی که به نحوی در ساخت این مسجد مشارکت داشتند.
    عزیزان به فکر ساخت مسجد دیگری باشیم که بسیار لازم و ضروری است.
    الان بین مسجد نبی اکرم (جنب فلکه توت) تا پارک بهجت و دانشگاه پیام نور ، هیچ مسجدی وجود ندارد و اهالی این محله دارن عادت میکنن که در منزل نماز بخونن.

    دوستان عزیز فکری به حال این محله هم بشود که بسیار لازم هست این محله نیز بوسیله مساجدی آباد گردد.

  5. حکایت. مساجد. در شهر. اوز

    در مساجد اوز که تعداد انها هم کافی است بیشتر. افراد انباع خارجی. ومردم. افغانستان. هستند که چنانچه روزی انها. از. اشهر. اوز بروند. همین مساجد. هم دیگر. جماعتی. ندارند. بنابراین دیگر به فکر ساخت مسجد. نباشیم. ویه دیگر نیازهای. مردم. مانند امور بهداشت. ودرمان. وبیمارستان. وکمک به شهرداری. و…….بپردازیم. اینشالله

  6. از آقای خضری عزیز برای این گزارش عالی تشکر می کنم از اعضای شورای مسجد هم سپاسگزا یم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد