پیش دبستانی آفرینش و روز زبان مادری در موزه عروسک‌ها

نوآموزان پیش دبستانی مجتمع آموزشی و فرهنگی آفرینش اوز، روز زبان مادری را در موزه عروسک‌ها گرامی داشتند.

به گزارش پسین اوز، نوآموزان پیش دبستانی مجتمع آفرینش زبان مادری را در موزه عروسک‌های اوز ارج نهادند.

در این آیین نوآموزان، مربیان و مدیریت پیش دبستانی مجتمع آفرینش از موزه عروسک‌ها بازدید و با اجرای سرود محلی و صحبت به گویش اوزی روز زبان مادری را گرامی و ارج نهادند.

در ادامه فاطمه منظریان با اجرای یک پرده قصه‌گویی برای نوآموزان به گویش اوزی مورد تشویق حضار قرار گرفت.

در این آیین باشکوه فوزیه خضری موسس موزه عروسک‌ها، الهه مرادی از کارکنان موزه عروسک‌ها، احمد خضری مدیر مسئول و مریم سمیعی خبرنگار و عکاس پسین اوز حضور داشتند و باعث تشویق نوآموزان و اولیای آنان که در آیین شرکت کرده بودند شدند. در پایان از سوی موزه عروسک ها به تمام نوآموزان هدیه ای به رسم یادبود داده شد.

موزه عروسک‌ها با نمایش بیش از یک هزار عروسک از ایران و جهان در شهرستان اوز دایر است. در این موزه، عروسک‌های اقوام ملل مختلف ایران و جهان به نمایش گذاشته شده است. گفتنی است که موزه عروسک‌های اوز در استان فارس بی‌نظیر و ارزشمند است.


1 دیدگاه

  1. عالی است از خانم فوریه خضری که موزه راه‌انداختن و مدرسه آفرینش تشکر می شه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد