مدیریت برق ناحیه اوز: برق ادارات پرمصرف قطع می شود

مدیریت برق ناحیه اوز:

برق ادارات پرمصرف قطع می شود

سعی شده است برق خانگی امسال قطع نشود

نوزدهمین نشست مطبوعاتی اصحاب رسانه تحت پوشش خانه مطبوعات و رسانه شهرستان اوز با رئیس اداره برق ناحیه شهرستان اوز ظهر روز یکشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ با حضور عبدالعزیز خضری مدیر پیام دانش، شریف بازرگانی مدیر موزه خبر، احمد خضری مدیر پسین اوز و عبدالرحیم نوروزی و سنا ملاحت از اوز امروز، حمیرا نامدار از پسین اوز، عبدالرحمن صالح از پیام دانش و صادق قاسمی کارشناس و ابراهیم لشکری مدیر برق ناحیه شهرستان در اداره برق برگزار شد.

ابراهیم لشکری مدیر برق ناحیه شهرستان اوز آغازگر صحبت بود و گفت: همه ساله مشکل مصرف برق در کشور بویژه ایام گرم سال وجود دارد و دلیلش آن است که ۵۳ هزار تولید برق داشته ولی ۶۸ هزار مصرف داریم که هر ساله ۱۵ هزار مگاوات کمبود برق است. برای جبران این ناترازی  ۵ الی ۶  سال طول می کشد. کما این که در این مدت افزایش مصرف هم داریم.

بنابراین وزارت نیرو در کوتاه مدت تصمیم گرفته است که امسال برق منازل را قطع نکند. برای این کار سه دسته مصرف کننده: ۱- مشترکان کشاورزی ۲-مشترکان صنعتی ۳-ادارات مشخص و اعلام شده است. چنانچه مشترکان کشاورزی از ساعت ۱۱ تا ۱۶ برقشان قطع شود ۱۹ ساعت بقیه را مجانی محاسبه می کنیم و مشترکان صنعتی اگر در تابستان مصرف خود را تقلیل دهند تخفیف ویژه و چشمگیر می گیرند.

مدیر برق ناحیه اوز افزود: در شهرستان کشاورزی و صنعتی کم داریم و بیشتر برنامه ما روی ادارات است. در یک جمله می گویم: برق ادارات پرمصرف قطع و وصل مجدد آن تابع شرایط خاصی است.

ابراهیم لشکری با بیان اینکه ادارات دولتی می باید در ساعات اداری ۳۰ درصد و در ساعات غیر اداری ۶۰ درصد مصرف خود را کاهش دهند؛ اگر این کار نکنند در مرحله اول اخطار و در مرحله دوم اخطار کتبی و جدی و در مرحله سوم برق آنان قطع می شود. چون با نصب کنتورهای فهام (هوشمند) ما در هر لحظه می توانیم میزان مصرف برق ادارات را رصد کنیم.

لشکری در ادامه اظهار داشت: هر منزلی اگر ۱۰ درصد کاهش داشته باشد به خوبی از پیک بار عبور و امسال قطعی برق نخواهیم داشت و چنانچه شهروندان و اهالی همکاری نکرده کاهش ۲۰۰ واتی نداشته باشیم؛ امسال قطعی برق اجتناب ناپذیر است و منازل پرمصرف جریمه هم می شوند.

 از اول خرداد تا پایان مهرماه چنانچه هر ماه سه هزار کیلووات برق مصرف شود رعایت الگوی مصرف شده است. بطور مثال: خط بخش بیدشهر در زمستان ۵۰ آمپر می باشد که این رقم در تابستان تقریبا ۵ برابر می شود و یکی از دلایل این افزایش بار خط روشن شدن کولرها و وسایل سرمایشی در این فصل می باشد. این بدان معناست که اهالی بخش بیدشهر در صورتی که در  مصرف کولرهای خود اقدامات بهینه ای انجام دهند به آسانی از پیک بار به سلامت عبور خواهیم کرد. از ائمه مساجد خواهش می شود در مصرف برق صرفه جویی گردد. لامپ های اضافی و کولر اضافی حتما خاموش و زمان استفاده از مصرف کننده ها را کاهش دهند. تعداد مشترکان خانگی و تجاری شهرستان اوز افزون بر ۱۵ هزار است و ۳۰ مگاوات در ساعت پیک بار داریم.

در پی پرسش های گوناگون اصحاب رسانه مدیر برق اوز گفت: برق خانواده های تحت پوشش بهزیستی، کمیته امداد، بنیاد شهید و… اگر از الگوی مصرف تبعیت کنند مجانی است، تشخیص دستگاه های رمز ارز در تابستان مشکل ولی در زمستان آسان است این دستگاه ها در مصرف برق بالا موثرند و از مردم تقاضای همکاری برای کشف آنها برای صرفه جویی در مصرف برق داریم. جرثقیل از شهرستان لار به اوز بازگردانده شده است ولی بالابر نداریم و این شهرستان به شدت به بالابر نیازمند است از خیرین تقاضای همکاری داریم تا کار مردم با سرعت و بهتر انجام شود. خاموشی بلوار خارج شهر و بین اوز و گراش به عهده اداره راه و شهرسازی است و به اداره برق مربوط نمی شود. برای نصب و راه اندازی نیروگاه خورشیدی در مزرعه زیر ۱۰۰ کیلووات توسط اداره مجوز صادر می شود و می توان در حیاط، پشت بام و غیره نصب کرد. برای نیروی بیشتر نیز برق فارس و برق منطقه ای مجوز می دهند برای هر یک مگاوات یک هکتار زمین لازم است؛ به هر صورت از نصب نیروگاه خورشیدی استقبال می کنیم.

لشکری تعداد پرسنل رسمی و غیررسمی برق ناحیه اوز را ۲۰ نفر اعلام کرد و گفت: آنان زحمتکشان هستند و از آنها سپاسگزاری می شود. وی در پایان اظهار داشت: متاسفانه بعضی از سامانه های اضطراری برق، آب، شهرداری و جاهای حساس که به ایرانسل وصل هستند خوب جوابگو نیستند و باید اصلاح شوند.


2 دیدگاه

  1. تقاضا از مهندس لشکری

    مدیریت برق ناحیه اوز باید امورات برق دهستان فیشور. را به اوز منتقل نمایند وهم چنین بعداز ۳ سال تابلو اتفاقات برق کوره مرکز بخش بیدشهر. را از لارستان به اوز تعویض نمایند

  2. خدا کنه امسال برق خانه ها قطع نشود چون هوا خیلی گرم است

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد